نقشه مرحله به مرحله جدید برای دکتر کرابی در 2 فصل

متخصص داخلی - فوق تخصص بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم ، اندوکرینولوژی

گرد‌‌و‌‌غبار ول کن سیستان نیست/‌ مسئولان نظارگر شده‌ا‌ند!‌

حساسیت خاک به فرسایش توسط خواص ذاتی خاک، به عنوان مثال، بافت خاک، ساختار، محتوای مواد آلی خاک، مواد معدنی رسی، قابلیت جایگزینی و ویژگی‌های نگه‌داری و انتقال آب تعیین می‌شود. فرسایش‌پذیری خاک توانایی خاک در مقاومت در برابر فرسایش را بر اساس ویژگی‌های فیزیکی هر خاک برآورد می‌کند. ویژگی اصلی که بر فرسایش‌پذیری تأثیر می‌گذارد بافت خاک است.

فرسایش، حاصلخیزی خاک را کاهش می‌دهد که می‌تواند بر عملکرد محصول تأثیر منفی بگذارد. تبدیل خاک‌های طبیعی به بسترهای کشاورزی اغلب نمی‌تواند خاک را حفظ کند و بسیاری از گیاهان زراعی مانند قهوه، پنبه، نخل روغنی، سویا و گندم در واقع ممکن است فرسایش خاک را افزایش دهند.

سوریه یک هفته پس از سقوط اسد؛ از بازگشایی کلوب‌های شبانه تا تردد زنان با حجاب اختیاری

نهضت مقاومت ملی ایران: آینده‌ی آزادی مِلَل در چشم‌انداز سقوط دیکتاتورها

اثرات فرسایشِ خاک فراتر از از دست دادن زمین‌های حاصلخیز است و منجر به افزایش آلودگی و رسوب در نهرها و رودخانه‌ها شده است، این رسوبات آبراه‌ها را مسدود کرده و باعث کاهش ماهی‌ها و گونه‌های دیگر شده است. زمین‌های با خاک تخریب شده نیز اغلب کمتر قادر به نگه داشتن آب هستند، که می‌تواند سیل را بدتر کند.

به منظور جلوگیری از ورود دام مازاد به زیستگاه‌ها، در سامانه جامع محیط‌زیست، بخش وضعیت مراتع موجود در مناطق حفاظت‌شده و ظرفیت چرای دام در هر مرتع اضافه شده است.

این اطلاعات با هدف تسهیل در یافتن اعضای جامعه پزشکی و در راستای اجرای قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات مصوب مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.

نجیب‌زاده، با تأکید بر مضرات چرای بی‌رویه دام در مراتع، گفت: افزایش دائمی و بدون توقف دام‌ها ازیک‌طرف و عدم تولید علوفه توسط دامداران از طرف دیگر باعث تشدید چرا شده و درنتیجه گیاهان فرصت تولید و ذخیره مواد غذایی برای رشد سال بعد پیدا نمی‌کنند.

رئیس بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به این موضوع، اظهار داشت: چرای شدید و بی‌رویه دام، با کاهش جمعیت گونه‌های خوش‌خوراک موجب سیر قهقرایی مراتع می‌شود.

در هنگام باران‌های شدید، فرسایش خاک رایج است. اول از همه، آب here شروع به تجزیه خاک می‌کند و موادی را که از آن ساخته شده است پراکنده می‌کند.

باد می‌تواند عامل اصلی کاهش کیفیت خاک و ترویج فرسایش باشد، به ویژه اگر ساختار خاک قبلاً سست شده باشد. با این حال، بادهای خفیف‌تر معمولاً آسیب زیادی وارد نمی‌کنند.

– پلکانی کردن مناطق شیب دار – دور مزارع و باغ ها را دیوار کشی کنیم

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *